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Consuelo Diaz-Moreno
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Cited by
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Year
Evaluation of pesticide residues in honey from different geographic regions of Colombia
DR López, DA Ahumada, AC Díaz, JA Guerrero
Food control 37, 33-40, 2014
1102014
Probióticos y prebióticos en matrices de origen vegetal: Avances en el desarrollo de bebidas de frutas
CA Bernal Castro, C Díaz-Moreno, C Gutiérrez-Cortés
Revista chilena de nutrición 44 (4), 383-392, 2017
662017
Honey of Colombian stingless bees: Nutritional characteristics and physicochemical quality indicators
CA Fuenmayor, AC Díaz-Moreno, CM Zuluaga-Domínguez, MC Quicazán
Pot-honey: A legacy of stingless bees, 383-394, 2013
452013
The nutritional and bioactive aptitude of bee pollen for a solid-state fermentation process
C Salazar-González, C Díaz-Moreno
Journal of Apicultural Research 55 (2), 161-175, 2016
432016
Evaluation of the antioxidant properties and aromatic profile during maturation of the blackberry (Rubus glaucus Benth) and the bilberry (Vaccinium meridionale Swartz)
LJ Bernal, LA Melo, C Díaz Moreno
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 67 (1), 7209-7218, 2014
402014
FTIR-ATR Spectroscopy Combined with Multivariate Regression Modeling as a Preliminary Approach for Carotenoids Determination in Cucurbita spp.
N Quijano-Ortega, CA Fuenmayor, C Zuluaga-Dominguez, ...
Applied Sciences 10 (11), 3722, 2020
362020
La nariz electrónica, una novedosa herramienta para el control de procesos y calidad en la industria agroalimentaria
MC Quicazán, AC Díaz, CM Zuluaga
Vitae 18 (2), 209-217, 2011
342011
El talento: antecedentes, modelos, indicadores, Condicionamientos, estrategias y proceso de identificación. Una propuesta desde la universidad cubana y el enfoque histórico …
DP Luján, DG Morales, YD Alfonso
Revista Iberoamericana de educación 36 (4), 1-25, 2005
332005
Inclusion of prebiotics on the viability of a commercial Lactobacillus casei subsp. rhamnosus culture in a tropical fruit beverage
CA Bernal-Castro, C Díaz-Moreno, C Gutiérrez-Cortés
Journal of food science and technology 56, 987-994, 2019
282019
Effect of bee pollen extract as a source of natural carotenoids on the growth performance and pigmentation of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
EGT Sánchez, CA Fuenmayor, SMV Mejía, C Díaz-Moreno, HS Mahecha
Aquaculture 514, 734490, 2020
272020
Evaluation of viability of probiotic bacteria in mango (Mangifera indica L. Cv.“Tommy Atkins”) beverage
E Acevedo-Martínez, C Gutiérrez-Cortés, M García-Mahecha, ...
Dyna 85 (207), 84-92, 2018
252018
Analysis of multifloral bee pollen pellets by advanced digital imaging applied to functional food ingredients
CY Salazar-González, FJ Rodríguez-Pulido, A Terrab, C Díaz-Moreno, ...
Plant Foods for Human Nutrition 73, 328-335, 2018
252018
'Miel de Angelita': nutritional composition and physicochemical properties of Tetragonisca angustula honey
CA Fuenmayor, CM Zuluaga-Domínguez, AC Díaz-Moreno, MC Quicazán
Interciencia 37 (2), 142-147, 2012
252012
Evaluación de diferentes condiciones de proceso en la fortificación de mango (Tommy Atkins) con calcio mediante impregnación a vacío
SL Ostos, AC Díaz, H Suarez
Revista chilena de nutrición 39 (2), 181-190, 2012
222012
Carotenoid profile determination of bee pollen by advanced digital image analysis
CY Salazar-González, FJ Rodríguez-Pulido, CM Stinco, A Terrab, ...
Computers and electronics in agriculture 175, 105601, 2020
202020
Evaluación de parámetros de calidad físico-química, microbiológica y sensorial en tomate deshidratado comercial (Lycopersicum esculentum)
DC Moreno, HM Sierra, C Díaz-Moreno
Revista UDCA Actualidad & Divulgación Científica 17 (1), 131-138, 2014
202014
Influencia de las condiciones de almacenamiento sobre la calidad físico-química y biológica de la miel
AC Díaz-Moreno, MC Pérez Arquillué, T Juan Esteban
Universidad de zaragoza, 2009
172009
Effect of air drying process on the physicochemical, antioxidant, and microstructural characteristics of tomato cv. Chonto
DC Moreno, AC Diaz-Moreno
Agronomía Colombiana, 2017
162017
Efecto de recubrimientos comestibles de quitosano y aceites esenciales en la calidad microbiológica de mango (Mangifera indica L.) mínimamente procesado
C GUTIÉRREZ, DM Consuelo
Vitae 19 (1), S117-S119, 2012
152012
Physicochemical evaluation of Cachama fillets (Piaractus brachypomus) preserved with propolis during storage
H Suárez Mahecha, Á Jiménez Toquica, AC Díaz Moreno
Revista Facultad Nacional de Agronomía Medellín 67 (1), 7229-7236, 2014
142014
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