Follow
Luz Rayda Gomez Pando
Title
Cited by
Cited by
Year
Characterization of betalains, saponins and antioxidant power in differently colored quinoa (Chenopodium quinoa) varieties
J Escribano, J Cabanes, M Jiménez-Atiénzar, M Ibañez-Tremolada, ...
Food chemistry 234, 285-294, 2017
2042017
Quinoa breeding and genomics
KM Murphy, JB Matanguihan, FF Fuentes, LR Gómez‐Pando, EN Jellen, ...
Plant breeding reviews 42, 257-320, 2018
562018
Developing Genetic Variability of Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) with Gamma Radiation for Use in Breeding Programs
LR Gomez-Pando, A Eguiluz-de la Barra
Scientific Research Publishing, 2013
372013
Guía de cultivo de la quinua
L Pando, E Aguilar
Organización de las Naciones Unidas para la Alimentación y la Agricultura …, 2016
312016
Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) Breeding
LR Gomez-Pando, E Aguilar-Castellanos, M Ibañez-Tremolada
Advances in Plant Breeding Strategies: Cereals: Volume 5, 259-316, 2019
272019
Gamma irradiation induces changes of phenotypic and agronomic traits in wheat (Triticum turgidum ssp. durum)
S Ahumada-Flores, LRG Pando, FIP Cota, E de la Cruz Torres, F Sarsu, ...
Applied Radiation and Isotopes 167, 109490, 2021
262021
Field performance of new in vitro androgenesis-derived double haploids of barley
LR Gomez-Pando, J Jimenez-Davalos, A Eguiluz-de la Barra, ...
Euphytica 166, 269-276, 2009
262009
The genome of Chenopodium pallidicaule: An emerging Andean super grain
H Mangelson, DE Jarvis, P Mollinedo, OM Rollano‐Penaloza, ...
Applications in plant sciences 7 (11), e11300, 2019
252019
Sostenibilidad ambiental de la producción de quinua (Chenopodium quinoa Willd.) en los valles interandinos del Perú
RE Pinedo Taco, LR Gómez Pando, AM Julca Otidiano
Ciencia y Tecnología Agropecuaria 21 (3), 1-17, 2020
242020
Development of Betalain Producing Callus Lines from Colored Quinoa Varieties (Chenopodium quinoa Willd)
P Henarejos-Escudero, B Guadarrama-Flores, MA Guerrero-Rubio, ...
Journal of agricultural and food chemistry 66 (2), 467-474, 2017
242017
Siembra directa: una alternativa para mejorar la sustentabilidad del cultivo de arroz (Oryza sativa L.) en el Perú
LRG Pando, HS Villacorta, GS Peralta, ECH Aguilar
Producción Agropecuaria y Desarrollo Sostenible 6, 13-26, 2017
172017
Environmental sustainability of quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) production in the inter-Andean valleys of Peru
RE Pinedo Taco, LR Gómez Pando, AM Julca Otiniano
Ciencia y Tecnología Agropecuaria 21 (3), 2020
42020
Sostenibilidad de las unidades de producción del cultivo de amaranto (Amaranthus caudatus L.)
LRM Valvas, LRG Pando, REP Taco
Ecosistemas y recursos agropecuarios 7 (2), 2020
22020
Propagación clonal de líneas avanzadas de Stevia (Stevia rebaudiana Bertoni) en un sistema de Biorreactores de Inmersión Temporal
M de Lourdes Tapia, LRG Pando
Peruvian Journal of Agronomy 6 (3), 256-262, 2022
2022
La distancia euclidiana puede reconocer el mejor genotipo y entorno de Stevia para producir rebaudiósido y esteviósido en condiciones controladas
MLT y Figueroa, LRG Pando
Peruvian Journal of Agronomy 6 (3), 222-228, 2022
2022
La distancia euclidiana puede reconocer el mejor genotipo y entorno de Stevia para producir rebaudiósido y esteviósido en condiciones controladas
M de Lourdes Tapia, LRG Pando
2022
Improving Yield and Commercial Potential of Wheat for Heat Tolerance by Mutation Induction Techniques
S Ahumada Flores, C Torre Amavizca, E Cruz Torres, FI Parra Cota, ...
2018
Siembra directa: una alternativa para mejorar la sustentabilidad del cultivo de arroz (Oryza sativa L.) en el Perú
LR Gómez Pando, H Soplín Villacorta, G Sosa Peralta, EC Heros Aguilar
urn: issn: 2518-8100, 2017
2017
Intensificación de la Producción con Manejo Sostenible de los Cultivos Extensivos
GAS Lago, DJ Miralles, CHA Zelaya, LRG Pando
2015
Catálogo del banco de germoplasma de quinua:(chenopodium quinoa willd)
LRG Pando, ALE de la Barra
Universidad Agraria de la Molina, 2011
2011
The system can't perform the operation now. Try again later.
Articles 1–20