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Leslie Karina Tejeda Perez
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Compuestos fenólicos y su presencia en alimentos
JM Peñarrieta, L Tejeda, P Mollinedo, JL Vila, JA Bravo
Revista Boliviana de Química 31 (2), 68-81, 2014
1362014
Phenolic compounds in food
JM Peñarrieta, L Tejeda, P Mollinedo, JL Vila, JA Bravo
Revista boliviana de química 31 (2), 68-81, 2014
1102014
Determinación de la capacidad antioxidante total, fenoles totales, y la actividad enzimática en una bebida no láctea en base a granos de chenopodium quinoa
AP Rioja Antezana, BE Vizaluque, E Aliaga-Rossel, L Tejeda, O Book, ...
Revista boliviana de química 35 (5), 168-176, 2018
532018
Changes in phenolic antioxidants during chuño production (traditional Andean freeze and sun-dried potato)
JM Peñarrieta, T Salluca, L Tejeda, JA Alvarado, B Bergenståhl
Journal of food composition and analysis 24 (4-5), 580-587, 2011
532011
Steam pretreatment and fermentation of the straw material “Paja Brava” using simultaneous saccharification and co-fermentation
C Carrasco, H Baudel, M Peñarrieta, C Solano, L Tejeda, C Roslander, ...
Journal of bioscience and bioengineering 111 (2), 167-174, 2011
432011
Meat of South American camelids-Sensory quality and nutritional composition
T Popova, L Tejeda, JM Peñarrieta, MA Smith, RD Bush, DL Hopkins
Meat Science 171, 108285, 2021
232021
Phenolic compounds from Baccharis papillosa subsp. papillosa
Z Escobar, Y Flores, L Tejeda, JA Alvarado, O Sterner, GR Almanza
Revista boliviana de química 26, 111-117, 2009
162009
Relating genes in the biosynthesis of the polyphenol composition of A ndean colored potato collection
L Tejeda, JA Alvarado, M Dębiec, JM Penarrieta, O Cárdenas, MT Alvarez, ...
Food Science & Nutrition 2 (1), 46-57, 2014
152014
Antioxidants and nutritional composition of 52 cultivars of native Andean potatoes
L Tejeda, P Mollinedo, E Aliaga-Rossel, JM Peñarrieta
Potato research 63, 579-588, 2020
112020
Determinación de teobromina, catequina, capacidad antioxidante total y contenido fenólico total en muestras representativas de cacao Amazónico Boliviano y su comparación antes …
J Ortiz, M Chungara, G Ibieta, I Alejo, L Tejeda, C Peralta, ...
Revista Boliviana de Química 36 (1), 40-50, 2019
112019
Chemical composition, antioxidant capacity and content of phenolic compounds in meals collected in hospitals in Bolivia and Sweden
L Tejeda, M Debiec, L Nilsson, JM Peñarrieta, JA Alvarado
Nutrición Hospitalaria 27 (4), 1009-1016, 2012
52012
Determination of total antioxidant capacity and total phenolic compounds in andean grains (Quinua, Cañihua, Amaranth and Qentu)
L Tejeda, JM Penarrieta, JA Alvarado, B Ǻkesson, B Bergenståhl
Revista Boliviana de Química 25 (1), 70-74, 2008
42008
Determination of the total antioxidant capacity, total phenols, and the enzymatic activity in a non-diary beverage based on grains of chenopodium quinoa
AP Rioja Antezana, BE Vizaluque, E Aliaga-Rossel, L Tejeda, O Book, ...
Revista Boliviana de Química 35 (5), 168-176, 2018
32018
Composición De Ácidos Grasos En Carne De Llama De Mercados Bolivianos, Observación De Tres Mercados Diferentes
T Popova, J Limachi, L Tejeda, P Mollinedo, JM Peñarrieta
Revista Boliviana de Química 37 (2), 64-73, 2020
22020
Determinación de los parametros temperatura, pH y concentración para la nueva enzima α-Amilasa Mg
JF Yañiquez Vedia, S Huanca Lopez, LK Tejeda, E Aliaga Rossel, ...
Revista Boliviana de Química 36 (1), 51-59, 2019
22019
Análisis proximal y caracterización nutricional de productos de la linea" Qatu" del restaurant gustu
JV Ortiz Sempértegui, JM Peñarrieta Loría, LK Tejeda Pérez
Universidad Mayor de San Andres. Facultad de Ciencias Puras y Naturales …, 2016
22016
Antioxidants in Andean food and meals
L Tejeda
Lund University, 2013
22013
Peralta,… Peñarrieta
J Ortiz, M Chungara, G Ibieta, I Alejo, L Tejeda
JM,(2019. Determinación de teobromina, catequina, capacidad antioxidante …, 0
2
Characterization of Bolivian chili peppers; antioxidant capacity, total phenolic compounds, capsaicin and β-carotene concentration
L Tejeda, PE Vasquez Iriarte, JV Ortiz, E Aliaga-Rossel, P Mollinedo, ...
Nutrition & Food Science 52 (8), 1314-1327, 2022
12022
Fatty acid composition in llama meat from bolivian markets, observation from three different markets
T Popova, J Limachi, L Tejeda, P Mollinedo, JM Peñarrieta
Revista Boliviana de Química 37 (2), 64-73, 2020
12020
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